martes, 18 de noviembre de 2008

Intimitat

de Hanif Kureishi
Adaptació per a l'escena de Gabriela Izcovich
Traducció de Joan Sallent
Dirigida per Javier Daulte
Producció La Villarroel


Sinopsi
Realment el seu matrimoni és un fracàs? O senzillament està tenint una crisi de valors? Està deixant-se portar per una passió? Pot l’amor durar eternament? “La intel•ligència consisteix a saber valorar allò que nosaltres hem creat”, li diu Asif al seu amic Javier perquè reflexioni sobre la seva parella i no tanqui les portes a la vida que té construïda. Però Javier, després de sis anys de convivència, està decidit a començar una nova etapa.
La resposta a aquestes preguntes va creant una història sobre l’escenari, barrejant-se amb el sentiment de culpa, els records, la por a allò desconegut i l‘esperança de trobar la felicitat.


Repartiment
- Joel Joan
- Clara Segura
- Pepo Blasco
- Elena Fortuny
- Josep Julien

Comentari

Eren les nou de la nit del dissabte 16 de febrer. Erem al Teatre Municipal de Girona, i nosaltres ja erem als nostres llocs...El públic, força jove, esperava amb impeciència la sortida del famós Joel Joan, un monstre en escena.
La veritat es que l'obra em va agradar, però trobo que en Joel estava una xic desmesurat, desgastava energia per tot arreu, i eclipsava força la resta de repartivament, sobretot la meva estimada Clara Segura, que la trobo una de les millors actrius del moment...És una bèstia de teatre difícil de contenir, suposo...
De tota manera, és una obra en la que riureu (recomano sobretot l'escena a la consulta de la psicòloga) i que, sobretot, tindreu la sensació d'estar espiant per un forat les reaccions, pensaments i sensacions més intimes d'algú.

No hay comentarios: